KOM Cleaning
Kwalitatieve schoonmaak,
onberispelijke netheid

Brussel Wallonië Vlaanderen

Waarom voor ons bedrijf kiezen?

Kom Cleaning biedt u een brede waaier van diensten aan, zoals de schoonmaak van ramen, zonnepanelen en daken maar ook het onderhoud van winkelruimtes, gemeenschappelijke ruimtes van gebouwen of grootkeukens.
Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw privéwoning, voor uw kantoren of voor een industrieel gebouw? Contacteer ons voor het onderhoud van uw ruimtes.

Dankzij zijn jarenlange ervaring in de schoonmaaksector beschikt Kom Cleaning over geavanceerde expertise. Wij zorgen voor alle soorten ruimtes en oppervlakken, van ramen van kantoren tot industriële installaties, het wassen van zonnepanelen, het onderhoud van professionele interieurs of schoonmaak na schade. Onze knowhow garandeert u een onberispelijke netheid en een maximale tevredenheid.

Kom Cleaning is aangesloten bij UGBN. Al onze agenten zijn gecertificeerd en beschikken over het VCA certificaat (vereiste veiligheidskwalificaties).

Ramen wassen

Een grondige schoonmaak van uw ramen en erkers nodig? Maak gebruik van onze knowhow voor een optimaal resultaat. Bij Kom Cleaning begrijpen we hoe belangrijk het is om glanzende ramen te hebben. Daarom gebruiken we geschikte technieken en doeltreffende milieuvriendelijke producten. De netheid van uw ramen is immers meer dan een kwestie van schoonheid; het is ook een kwestie van merkimago, professionaliteit en vooral welzijn.

Schoonmaak van zonnepanelen

Optimaliseer uw energierendement met een grondig en professioneel onderhoud van uw zonnepanelen. U kunt uw oppervlakken met vertrouwen aan ons toevertrouwen. Met Kom Cleaning, expert in alle soorten schoonmaak, krijgt u zonnepanelen die in uitstekende staat verkeren, efficiënt zijn en topprestaties leveren.

Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes van gebouwen

Eigenaars of beheerders, maak uw gemeenschappelijke ruimtes brandschoon. Zichtbare netheid is essentieel voor de schoonheid en voor het welzijn van iedereen. Onze teams zijn zich hier terdege van bewust en zorgen voor een grondige schoonmaak zodat bewoners en bezoekers van een verzorgde en gastvrije omgeving kunnen genieten.

Onderhoud van buitenoppervlakken

Wij zijn specialisten in de schoonmaak van alle soorten buitenoppervlakken: daken, dakgoten, daklijsten… Het is essentieel om een jaarlijks onderhoud van deze ruimtes uit te voeren om de duurzaamheid van uw woning te waarborgen. Door uw buitenoppervlakken aan ons toe te vertrouwen, weet u zeker dat uw huis in goede handen is. Wij garanderen u een optimale netheid en bescherming.

Andere ruimtes

Moeten uw kantoren, grootkeukens, privéruimtes … schoongemaakt worden? Wij kunnen instaan voor het algemene onderhoud van uw commerciële oppervlakken, de specifieke behandeling van uw vloeren, de schoonmaak na werken of na schade enz. Onze teams beschikken over de expertise om uw omgeving onberispelijk en aangenaam te maken.

Onze diensten

Onze sterke punten

Diensten op maat

We voeren nauwkeurig en rigoureus werk uit, wat ook uw wensen zijn.

Kwalificatie en betrouwbaarheid

Onze medewerkers beschikken over passende opleidingen om u een optimaal resultaat te garanderen.

Ecologisch verantwoord

Onze praktijken en onze producten zijn milieuvriendelijk.

Kwalitatieve uitrusting

We gebruiken apparatuur van topklasse voor onberispelijk onderhoud.

Vrijblijvende offerte

We sturen u binnen 48 uur gratis een gedetailleerde offerte op maat.

Ontdek onze realisaties

Ons streven naar perfectie komt tot uiting in al onze opdrachten, wat getuigt van onze wil om gezonde ruimtes te creëren. Of het nu gaat om kantoren, winkelcentra of industriële gebouwen, onze expertise op het gebied van schoonmaak strekt zich uit tot alle horizonten.

Wij werken voor grote namen

Onze partners

Contacteer ons voor een gratis offerte

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Onze gekwalificeerde en professionele teams bieden u een uitzonderlijke knowhow, ongeacht de opdracht. Kom Cleaning kan instaan voor de schoonmaak van ramen, glazen koepels, daken, zonnepanelen, kantoren, gemeenschappelijke ruimtes van gebouwen… Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte? Vul ons onlineformulier in.

Onze teams werken overal in België, zowel in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest als in Wallonië en Vlaanderen.

Nos services

Learn how we helped 100 top brands gain success